Η Εταιρεία μας

Προφίλ

H ΑLPHA OIKONOMOTECHNIKI.GR ιδρύθηκε το 2006 από τον Δημήτριο Ι. Αργυρό οικονομολόγο Msc μέλος του Ο.Ε.Ε (Βιογραφικό Σημείωμά του θα βρείτε εδώ) και Ζαχαρία Ι. Αργυρό πολιτικό μηχανικό μέλος του ΤΕΕ είναι στελεχωμένη με δυναμικό Συμβούλων Επιχειρήσεων υψηλής τεχνογνωσίας, με μακρόχρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις ελληνικών επιχειρήσεων.

About Us

Είναι μία από τις καλύτερες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του κλάδου εμπορίου και υπηρεσιών, κατασκευών, μεταποίησης, τουρισμού, logistics, καθώς και σε οργανισμούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Μπορεί να καλύψει πλήρως με εξειδικευμένους επιστήμονες οικονομοτεχνικές μελέτες και κάθε είδους οικονομικού και κατασκευαστικού περιεχομένου εργασιών, έτσι ώστε, να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αναλαμβάνει υπεύθυνα και αποτελεσματικά την οργάνωση και υλοποίηση της κάθε ενότητας των εκάστοτε project των πελατών της.

Ο συνδυασμός και η αρμονία συνεργασίας των τμημάτων και των στελεχών μας είναι μοναδική, πρωτοποριακή και μας διακρίνει, για ολοκληρωμένη πρόταση, λύση, διεκπεραίωση, ολοκλήρωση εργασιών.

δίκτυο στελεχών επιστημόνων

Το δίκτυο στελεχών επιστημόνων εσωτερικών και εξωτερικών στρατηγικών συνεργατών, απαρτίζεται με τις ενδεικτικά παρακάτω ειδικότητες.

  • Οικονομολόγοι
  • Πολιτικοί Μηχανικοί
  • Φοροτεχνικοί
  • Δικηγόροι
  • Στελέχη εταιριών διαφόρων ιδιοτήτων, management, marketing
  • Σύμβουλοι ανάκαμψης επιχειρήσεων
  • Τραπεζικοί
  • Ασφαλιστές
  • Αρχιτέκτονες
  • Γεωλόγοι

Tομείς συνεργασίας και αμοιβών

Η εταιρία μας «ΑLPHA OIKONOMOTECHNIKI.GR» αναζητά αξιόλογους συνεργάτες που θα λειτουργήσουν ως Συνεργάτες – Αντιπρόσωποι στην τοπική κοινωνία ή το σωματείο επαγγελματιών.

Η αμοιβή ανά επενδυτικό φάκελο μπορεί να προσεγγίσει τα 200€ έως 1500€.

Συστήνεται το γραφείο μας σε επιχειρήσεις για σύνταξη επενδυτικού σχεδίου ΕΣΠΑ.

Θέλω να «Συστήσω το γραφείο σας σε επιχειρήσεις και να επωφεληθώ από την «Αμοιβή Σύστασης» που προβλέπεται για το σκοπό αυτό. Παρακαλώ στείλτε μου λεπτομέρειες και αντίγραφο της μεταξύ μας Σύμβασης συνεργασίας».

Ενεργή ανάμιξη και συμμετοχή στην επαφή με επιχειρήσεις, αξιολόγηση, προετοιμασία και συλλογή υλικού για την σύνταξη επενδυτικού σχεδίου.

Εσείς λειτουργείτε σε επίπεδο front office ενώ το γραφείο μας διαχειρίζεται το back office. Όλες οι διαδικασίες είναι δομημένες με μέθοδο ώστε να οδηγούν σε θετική έκβαση . Η συμμετοχή σας στο ΤΟΜΕΑ 2 είναι εφικτή μετά την εκπαίδευση σας ως «Αναπτυξιακός Σύμβουλος ΕΣΠΑ».

Λεπτομέρειες και Φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Συνεργάτες

Μας εμπιστεύτηκαν