ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Κατασκευές

Η ΑLPHA OIKONOMOTECHNIKI.GR καινοτομεί και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών μέρος του οποίου είναι και η κατασκευή άρτιων τεχνικών έργων. Με την μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο των κατασκευών αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε ιδιωτικά και δημόσια τεχνικά έργα. Με γνώμονα την άριστη γνώση της ελληνικής και διεθνούς αγοράς σας προσφέρουμε τις οικονομικότερες και ποιοτικότερες λύσεις στην συγκεκριμένη φάση ενός project.

Ξεκινήστε τώρα!

Real estate

Κομβικό σημείο της υλοποίησης του κάθε πρότζεκτ είναι ο χώρος στον οποίο θα υλοποιηθεί. Η ΑLPHA OIKONOMOTECHNIKI.GR έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο real estate, ως αναπόσπαστο κομμάτι των καινοτόμων υπηρεσιών μας για την επιχείρησης σας, με στόχο την εξεύρεση των συμφερουσών περιπτώσεων για εσάς. Αν θες να αγοράσεις: Διαπραγματευτική ομάδα - αγοραστές , αναλαμβάνει την διαδικασία και την εύρεση για αγορά ή την ενοικίαση οποιασδήποτε κατηγορίας κτηρίου ή γης - οικοπέδου, όπως επίσης την αγορά και τον έλεγχο επιχειρήσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Ξεκινήστε τώρα!

Πραγματογνωμοσύνες

Έμπειρα στελέχη μας, ιδρυτικά μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Πιστοποιημένων Πραγματογνώμων Ακίνητων Ελλάδας (ΕΠΠΑ), αναλαμβάνουν την διενέργεια πραγματογνωμοσυνών και εκτιμήσεων ακινήτων με σκοπό την καλύτερη αξιολόγηση της κάθε αξίας που σας ενδιαφέρει. Η εκτίμηση ακίνητης περιούσιας γίνεται με επιστημονικές και σύγχρονες μεθόδους συλλογής και αξιολόγησης συγκριτικών στοιχείων.

Πατήστε εδώ!