ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

Η επιστημονική ομάδα της ΑLPHA OIKONOMOTECNIKI.GR και οι συνεργάτες της είναι η πρόταση, για την επίλυση ανθρωπίνων προβλημάτων.

Προσφέρουμε υψηλού επίπεδου υπηρεσίες σε λογικές τιμές και κόστη, σεβόμενη την ανάγκη των ανθρώπων που αναζητούν λύση.

Οι υποστηρικτικές επιστημονικές  υπηρεσίες μας, τα στελέχη μας  και η κοινωνική μας διάθεση να εξυπηρετούμε τον πολίτη – ιδιώτη σε συνδυασμό με τον Επαγγελματισμό, την Άμεση ανταπόκριση, την Ταχύτατη Εξυπηρέτηση,  που μας διακρίνει μας τοποθετεί στην πρώτη θέση επιλογής των πελατών μας.

Ένα δίκτυο ανθρώπινου επιστημονικού δυναμικού με εμπειρία είναι στην διάθεση σου για πληροφορίες, υπηρεσίες  κατεύθυνσης  επίλυσης προβλήματος, υπηρεσίες εξυπηρέτησης και εκτέλεσης.

Στους Πελάτες μας οποιασδήποτε ηλικίας και εθνικότητας προσφέρουμε  τίμιες απαντήσεις, πραγματικές λύσεις, υπηρεσίες και συμβουλές.

Σε περίπτωση πολλαπλών αναγκών δημιουργούμε την δική σου ομάδα επιστημόνων, επίβλεψης και επίλυσης προβλημάτων καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σου.

Μαζί μας, θα βρουν λύση άνθρωποι, ενδεικτικά, με αβάστακτες οικονομικές υποχρεώσεις, ηλικιωμένοι και άτομα προς συνταξιοδότηση, άτομα που επιθυμούν να ταξιδέψουν, οδηγοί αυτοκινούμενων μέσων, φοιτητές / σπουδαστές, άνθρωποι με ανάγκη υποστηρικτικών υπηρεσιών και λύσεων, καταναλωτές, άτομα που χρειάζονται κατεύθυνση και ενημέρωση προς δημόσιες υπηρεσίες ή άλλα προβλήματα.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ρύθμιση Οφειλών, Μείωση – Διαγραφή Δανείων  / Καρτών,  για Ιδιώτες – Νοικοκυριά. Νόμος Κατσέλη και Νόμος 4161/2013 Απαλλαχτείτε από τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα  από τις εταιρείες εισπράξεων και από το χρέη σας προς τις τράπεζες.

Η εξειδικευμένη υπηρεσία μας αναλαμβάνει την ενημέρωση δυνατοτήτων και την υποβολή για την έκδοση αναπηρικής σύνταξης.     Ενημερωθείτε και αποκτήστε σύνταξη, παίρνοντας την σωστή απόφαση χωρίς ταλαιπωρία.

Αναλαμβάνουμε και σας παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες μας για: Υπηρεσίες και διεκπεραίωση για την οποιαδήποτε εργασία και σε οποιοδήποτε φορέα ή τομέα του δημοσίου έχεις ανάγκη ή εκκρεμότητα. Διαπραγμάτευση  και διαδικασίες.

Πιστοποιημένοι συνεργάτες μας μπορούν να δώσουν κατεύθυνση και λύσεις σε μία σειρά ζητημάτων που άπτονται της προστασίας της οικογένειας, της περιουσίας και της επιχείρησής σας. Επίσης μπορούν να προβούν σε εκτίμηση των τρεχουσών ασφαλιστικών δαπανών σας.

Αν θες να αγοράσεις : Διαπραγματευτική ομάδα αναλαμβάνει την αγορά προϊόντων ,τροφίμων , εξοπλισμού, σκαφών, πλοίων, μηχανοκίνητων οχημάτων οποιασδήποτε κατηγορίας και είδους που σε ενδιαφέρει.   Αναλαμβάνουμε την έρευνα αγοράς ως αγοραστές σας.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση διαβατηρίων για Έλληνες που θέλουν να ταξιδέψουν σε χώρες που οι αρμόδιες αρχές τους το επιβάλουν, όπως και επίσης σε αλλοδαπούς που διαμένουν στην χώρα μας χωρίς το ανάλογο ταξιδιωτικό έγγραφο.